Nová internetová televízia

11. októbra 2012, suslicek, Nezaradené

nebojtesa.tvV týchto dňoch bola spustená nová internetová stránka nebojtesa.tv zameraná na ľudí, ktorí majú radi hodnotné a kvalitné videá, filmy, seriály a ďalšiu kinematografiu. Obsahuje viacero sekcií umožňujúcich získavať informácie o kvalitných video-programoch a mnohé i priamo na stránke sledovať.
V časti Recenzie možno nájsť kritiky na hodnotné filmy, v ktorých nejde len o plytké pobavenie diváka, ale aj o niečo viac – podať určitú pozitívnu myšlienku s potenciálom rozvíjania osobnosti diváka.
Stránka ponúka v troch samostatných video-kanáloch plynulé sledovanie kvalitných filmov, dokumentárnych filmov, rozprávok a mnoho iného priamo cez internet, prostredníctvom embedovaného videa sprístupneného a navštevovaného na YouTube. Za legálnosť umiestnenia videa na YouTube zodpovedá spoločnosť Google a osoby, ktoré video na YouTube umiestňujú.
Prínosom kanálov je okrem spomínanej možnosti plynulého sledovania aj možnosť ľubovoľného presúvania sa medzi videami. Pritom divák nemusí prechádzať na stránku YouTube a môže sa sčasti vyhnúť obťažujúcej a neraz perverznej reklame, avšak určitá reklama pri videách zostáva. Zároveň človek nie je odkázaný na sledovanie konvenčných televízií, ktoré prinášajú množstvo mediálneho odpadu.
V sekcii O filme možno nájsť náčrt kritérií pre umiestňovanie videí na stránku ako aj dôvody prečo je dobré zakúpiť si filmy, ktoré stojí za to podporiť.