Založ si blog

Nová internetová televízia

nebojtesa.tvV týchto dňoch bola spustená nová internetová stránka nebojtesa.tv zameraná na ľudí, ktorí majú radi hodnotné a kvalitné videá, filmy, seriály a ďalšiu kinematografiu. Obsahuje viacero sekcií umožňujúcich získavať informácie o kvalitných video-programoch a mnohé i priamo na stránke sledovať.
V časti Recenzie možno nájsť kritiky na hodnotné filmy, v ktorých nejde len o plytké pobavenie diváka, ale aj o niečo viac – podať určitú pozitívnu myšlienku s potenciálom rozvíjania osobnosti diváka.
Stránka ponúka v troch samostatných video-kanáloch plynulé sledovanie kvalitných filmov, dokumentárnych filmov, rozprávok a mnoho iného priamo cez internet, prostredníctvom embedovaného videa sprístupneného a navštevovaného na YouTube. Za legálnosť umiestnenia videa na YouTube zodpovedá spoločnosť Google a osoby, ktoré video na YouTube umiestňujú.
Prínosom kanálov je okrem spomínanej možnosti plynulého sledovania aj možnosť ľubovoľného presúvania sa medzi videami. Pritom divák nemusí prechádzať na stránku YouTube a môže sa sčasti vyhnúť obťažujúcej a neraz perverznej reklame, avšak určitá reklama pri videách zostáva. Zároveň človek nie je odkázaný na sledovanie konvenčných televízií, ktoré prinášajú množstvo mediálneho odpadu.
V sekcii O filme možno nájsť náčrt kritérií pre umiestňovanie videí na stránku ako aj dôvody prečo je dobré zakúpiť si filmy, ktoré stojí za to podporiť.

Zoznam káuz, zlyhaní a úchylných túžob Hegero-Matovičovej hrôzovlády

15.07.2023

Pred vyše tromi rokmi bol dôvod na zverejnenie desiatok až stoviek káuz Smeru a ich komplicov. Dnes je čas povenovať sa vláde Igora Matoviča a Eduarda Hegera, do ktorej mnohí vkladali nádeje ako do alternatívy, ktorá mala pomôcť Slovensku vyslobodiť sa zo stagnácie a neustálych káuz, ktoré pripravovali občanov Slovenska o milióny eur zo štátneho rozpočtu. Stal sa však [...]

Geograficky blízke krajiny a ako šokujúco sa vyvíja úmrtnosť podľa preočkovanosti

25.03.2022

Do nákupu očkovacích látok išli milióny eur. Vrátane peňazí slovenských daňových poplatníkov. Jeden z najlepších prístupov pre posúdenie či covid vakcíny fungujú podľa očakávaní je porovnanie geograficky blízkych krajín podľa miery ich zaočkovanosti. Očakávalo by sa, že v prípade geograficky blízkych krajín bude efekt taký, že preočkovanejšie krajiny [...]

Dezinformačný Denník N a lož ako pracovný nástroj jeho redaktorov

17.03.2022

Asi každému médiu sa stalo a stáva, že zavesia na svoj portál článok, ktorý je o pár dní evidentnou dezinformáciou. Máloktoré médium si však dovolí niečo také ako predviedol v týchto dňoch Denník N. V hornej časti obrazovky sa pri návšteve ich webu zobrazuje hláška v znení „Predplatné Denníka N Vás ochráni pred dezinformáciami“. Toto konštatovanie je [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 16
Celková čítanosť: 70435x
Priemerná čítanosť článkov: 4402x

Autor blogu

Kategórie